Onnistunut kilpailukauden aloitus Kuopiossa

Share |
12.09.2017

Uusi kisakausi aloitettiin syyskuun toisena viikonloppuna Savon sydämessä, Kuopiossa, jossa kilpailtiin Silver Skate vol 2. HTK:sta oli mukana osallistujia viikonlopun jokaiselle päivälle, mineistä junioreihin. Kuopiosta haettiin tuntumaa niin uusiin ohjelmiin kuin monien kohdalla myös uusiin kilpasarjoihin.

Jo perjantaiksi oli Kuopioon matkannut Ada, jonka kauden aloitus sujui mukavasti ja hän oli suurehkossa Novice B -sarjassa sijalla 17.

Lauantaiaamuna jäälle liukuivat nuorimmat kilpailijamme, minit Josefiina (5.), Saimi (7.) ja Noomi (12.), jotka kaikki esittivät reippaasti omat ohjelmansa Niiralan montussa.

Janina aloitti suorastaan loistavasti kilpailukautensa uudessa kilpailusarjassaan, voittaen Springs A -sarjan.

Debytantteihin tällä kaudella siirtyneen Annan kausi ei olisi voinut paremmin alkaa, onnistunut luistelu palkittiin kultaisella pokaalilla. Nea oli hienosti kolmas ja Hanna 13.

Uuteen sarjaan olivat siirtyneet myös SM-noviisimme Emma ja Amanda H., molemmilla oli Kuopiossa myös uran ensimmäinen kahden ohjelman kilpailu. Jännityksestä huolimatta lyhytohjelmat sujuivat hyvin ja vapaaohjelmissaan tytöt onnistuivat hienosti korjaamaan lyhytohjelmien virheitä ja näin nostamaan lopullisia sijoituksiaan, Amanda peräti kuusi ja Emmakin kaksi pykälää. Hyvätasoisessa kilpailussa Emman lopullinen sijoitus oli 9. ja Amandan 11.

Junior B –sarjaan osallistui Pinja T., jonka uusi lyhytohjelma miellytti tuomareita, vaikka teknisesti ohjelmassa olikin joitakin puutteita. Johtoasemasta vapaaohjelmaan lähtenyt Pinja onnistui yhdestä kaatumisesta huolimatta mainiosti vapaaohjelmassaan ja voitti kisan ylivoimaisesti! 

Sunnuntaina Silver Skate vol2 -kisan päätti B-silmujen sarja, jossa sarjan ensikertalaiset Claudia ja Anilla olivat molemmat hienosti kymmenen parhaan joukossa. Claudian oli ehjällä ja kauniilla kokonaisuudellaan viides ja Anilla kymmenes.

Valmentajana kisoissa ollut Heidi M. oli tyytyväinen luistelijoidemme suoristuksiin. "Näkyy että tytöt ovat tehneet paljon töitä ohjelmien eteen, mutta työmaata on vielä paljon ja ohjelmia pitää vielä hioa", totesi Heidi kisan jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa, ensi viikonloppuna kisajäillä nähdään ainakin SM-noviisit, joilla kilpailukausi jatkuu Tampereella. Tsemppiä ja onnistumisia!

Ada.jpgMini.jpgSaimi.jpgJanina_V.jpgAnna_B.jpgHanna.jpgEmma.jpgAmanda.jpgPinja.jpgAnilla.jpg

 

06.12.2017A-silmujen 1. valintakilpailu itsenäisyyspäivän tunnelmissa
04.12.2017Minealle tuplasti kultaa!
29.11.2017Terveisiä Sveitsistä!
28.11.2017Kisamenestys jatkuu
23.11.2017ISU-kisapäivä Paloheinässä
20.11.2017Pokaalisadetta Wasa Cupissa!
13.11.2017Nea kultafinaaliin 1.valintakilpailusta!
12.11.2017Emma ja Pinja yksinluistelijoiden kapteeneiksi
08.11.2017Minejä aluemestaruusfinaaliin ja pokaalit kotiin myös kutsukilpailuista
31.10.2017Valintakisojen viikonloppu

Siirry arkistoon »