Viikonlopun saldona timantteja ja pokaaleja

Share |
03.10.2017

Viikonloppuna kilpailtiin perinteikkäässä ja kansainvälisessä Helsinki Trophyssä sekä ISU-sarjojen kutsukilpailussa Järvenpäässä. 

Pokaalipottia kartutti ensimmäisenä  perjantaina Helsinki Trophyssä kilpaillut Anna Bergström, joka onnistui todella kovatasoisessa debytanttien kilpailussa hienosti sijoittuen pronssille. Pronssille taituroi myös Springs A boys-sarjassa onnistunut Anton Erkama. Isoimman timantin ja kultapokaalin sai jälleen Pihla Bergman, joka upealla luistelullaan onnistui voittamaan suuren Springs A girls-sarjan. Lauantaina saatiin värisuoraan täydennystä ja hopeinen pokaali timantteineen Minea Salokosken hienon tulkinnan ja taitavan luistelun ansiosta sarjassa Springs B born 1.7.2007 and later. Kisojen viimeisimmästäkin sarjasta (Springs C) sunnuntai-iltana tuli menestystä, kun Milla Hildén sai voitollaan isoimman timantin ja voittopokaalin kotiinviemisiksi.

Järvenpäässäkään ei viikonloppuna jääty ilman mitalisijoja. Iiris Hartikainen otti lauantaina tyylikkäästi hopeaa noviisien sarjassa. Aikaisin sunnuntaiaamuna luistellut Nella Jokinen sai hienosti hopeaa Silmut A-sarjassa. Juniorit sarjassa luistelevan Pinja Tauriaisen lyhytohjelma oli hyvä, mutta vapaaohjelmaan tuli virheitä ja se jäi teknisesti normaalitasoa alemmaksi. Pinja on kuitenkin kehittynyt huimasti tulkinnassa ja esittämisessä, joten alapisteet nostivat hänet vapaaohjelman kakkoseksi ja yhteistuloksissa pronssille.

Molemmissa kisoissa nähtiin palkintosijojen lisäksi useita taidokkaita esityksiä ja myös muutamia erityismaininnan ansainneita kilpailusuorityksia. Onnittelut kaikille viikonloppuna kisanneille!
Kaikki tulokset löytyvät täältä ja kuvia kisatunnelmista täältä. Kilpailukausi jatkuu tiiviinä ja katseet onkin kohdistettu taas tulevia kisoja kohti! 

Pihla.jpgSprings_A_pj.jpgAnna_B.PNGDebs_A_palkintojenjako.JPGNella.jpgA-Silmut_palkintojenjako.jpgMinea.JPGSprings_B.jpgNoviisit_pj.jpgJuniorit_palkintojenjako.jpg

06.12.2017A-silmujen 1. valintakilpailu itsenäisyyspäivän tunnelmissa
04.12.2017Minealle tuplasti kultaa!
29.11.2017Terveisiä Sveitsistä!
28.11.2017Kisamenestys jatkuu
23.11.2017ISU-kisapäivä Paloheinässä
20.11.2017Pokaalisadetta Wasa Cupissa!
13.11.2017Nea kultafinaaliin 1.valintakilpailusta!
12.11.2017Emma ja Pinja yksinluistelijoiden kapteeneiksi
08.11.2017Minejä aluemestaruusfinaaliin ja pokaalit kotiin myös kutsukilpailuista
31.10.2017Valintakisojen viikonloppu

Siirry arkistoon »