Valintakisojen viikonloppu

Share |
31.10.2017

Viime viikonloppuna kisattiin B-silmujen ja SM-noviisien ensimmäiset valintakisat.

B-silmujen aluevalintakilpailuissa Kauniaisissa HTK:n luistelijoilta nähtiin useita onnistumisia. Kilpailun voitti suvereenisti Minea Salokoski, ja Claudia ylsi hienosti hopealle. Edellä mainittujen lisäksi myös Iiris onnistui lunastamaan paikkansa kevään kultafinaaliin. Onnea finaalipaikan lunastaneille tytöillemme! Kilpailun kokonaistulokset tästä linkistä.

SM-noviisit; Amanda, Emma, Stella kilpailivat todella vaativassa kilpailusarjassaan Espoossa, jossa osallistujia oli lähes viisikymmentä. Tällä kertaa eivät taitavat luistelijamme yltäneet kovatasoisessa kisassa kärkisijoille, mutta jatkavat finaalipaikan metsästystä seuraavissa valintakisoissa. Kaikki tulokset näkyvät täällä.

Ensi viikonloppuna on vuorossa minien valintakilpailut sekä B-silmujen kutsukilpailu Tikkurilassa. Lisäksi Nurmijärvellä kilpaillaan sekä ISU- että tähtisarjojen merkeissä. Onnistumisia ja luistelun iloa kaikille!

Osa luistelijoista perheineen ehtivät lauantaina järjestettyyn HTK:n seurapäivään. Seurapäivässä muodostelmajoukkueet esittivät kauden kilpailuohjelmansa ja yksinluistelijoiden kilpailuohjelmista saatiin näyttävä läpileikkaus, kun Pinja P, Pihla, Anton, Iiris, Anna ja Pinja T esittivät ohjelmansa.  Yksinluistelijoille oli hieno tilaisuus esiintyä ison ja kannustavan yleisön edessä Areenalla. Tilaisuuden kuuluttaja oli hänkin luistimilla ja jäällä sekä esityksen jälkeen luistelijoitamme haastateltiin lyhyesti. Se taisi jännittää monia enemmän kuin itse esitys! Seurapäivässä oli tuttuun tapaan mukava ja rento tunnelma ja upeita esityksiä niin muodostelmaluistelijoilla kuin yksinluistelijoillakin. Kuvia seurapäivän esityksistä täältä.

Minni.jpgSM-noviisit.jpg

13.11.2017Nea kultafinaaliin 1.valintakilpailusta!
12.11.2017Emma ja Pinja yksinluistelijoiden kapteeneiksi
08.11.2017Minejä aluemestaruusfinaaliin ja pokaalit kotiin myös kutsukilpailuista
31.10.2017Valintakisojen viikonloppu
23.10.2017Juniorien ja seniorien 1. valintakilpailu Raumalla
18.10.2017Kauden ensimmäinen oma kutsukilpailu
16.10.2017ISU-sarjojen kutsukilpailu Mäntsälässä
03.10.2017Viikonlopun saldona timantteja ja pokaaleja
27.09.2017Kaikenvärisiä tuliaisia viikonlopun kilpailuista
18.09.2017Koovee Cup 2017

Siirry arkistoon »