Viikonloppuna kisattiin hurjalla tahdilla

Share |
20.03.2017

Viikonloppuna kisattiin Vantaan Myyrmäessä sekä B-silmujen aluefinaalit että Spring Carnival ja osa luistelijoistamme ehti näyttämään osaamistaan myös Riihimäellä Easter Skatessa.

Kisarupeaman Vantaalla aloittivat perjantaina iltapäivällä B-silmut, joista Janina, Pihla ja Amanda E. ylsivät aluefinaalissa huippusuorituksiin! Janina ja Pihla ponnistivat palkintopallille saakka samalla pistemäärällä, josta Janina sai kantaa kotiin hopeisen ja Pihla pronssisen pokaalin. Amanda oli todella tiukassa kisassa hienosti viides. Poikien sarjassa Anton oli odotetusti ja tyylikkäästi ykkönen, tänä keväänä ei alueelta kilpakumppania löytynyt. Hopeafinaalissa Matilda ei tällä kertaa aivan yltänyt parhaimpaan suoritukseensa ja oli lopputuloksissa 16.

Spring Carnivalissa luistelivat perjantai-iltana aluedebytanttimme María ja Ida, joista María sijoittui upeasti toiseksi, Ida luisteli mallikkaasti sijalle 8. 

Lauantaina Vantaalla nähtiin jälleen Anton, joka B-silmupoikien sarjassa luisteli hienolla pistesaldolla hopeapallille. Myös minimme Iiris, Claudia, Amanda C. ja Laura pääsivät näyttämään taitojaan jäälle lauantaina. Upeasti luistellut ja piste-ennätyksensä tehnyt Claudia oli upeasti kolmas. Iiris sijoittui erityismaininnalla "nopeasti pyörivät piruetit" hienosti seitsemänneksi ja 17. sijalle yltänyt Amanda C. sai erityismaininnan, joka tuli jälleen iloiselle kisaajallemme "hymyilevästä esityksestä". Laura keräsi reippaasti luistellen kisakokemusta ja oli 23. 

Sunnuntaiaamun valjetessa olivat vuorossa A-silmut Meri-Vuokko ja Iiris, jotka suuressa sarjassa sijoittuivat mukavasti, Meri-Vuokko oli 17. ja Iiris 23. Debytanttien kovatasoisessa sarjassa seuraamme edustivat Emma T ja Amanda. Emma T:n sujuva ja kauniisti esitetty ohjelma toi kauden toiseksi parhaat pisteet, 50,56. Kotiintuliaisina pronssinen pokaali. Amanda H luisteli ehjän ja kauniiin kokonaisuuden ​saaden pisteet​ 46,68 ja sillä varmistui paikka sijalta 7. Noviiseissa Hanna oli lähinnä mitalisijaa sijoittuen neljänneksi, Erika onnistui myös mukavasti ja oli seitsemäs. Monelle kilpasiskolle kisa oli kauden viimeinen. Meidän tytöillämme on edessään vielä kaksi kisaa ennen uuteen kauteen ja kilpasarjaan siirtymistä.

Viikonloppu Easter Skatessa Riihimäellä juniorit-sarjassa kulki jo tuttuun tyyliin Pinja Tauriaisen hallinnoimana. Voittaminen on hienoa, mutta ylivoimainen voitto on mahtavaa! Pinjalle tuli selkeä 10-pisteen voitto. "Vihdoinkin voitin myös lyhytohjelman!" iloitsi Pinja. "Nyt on kauden kaikki tavoitteet saavutettu." Kisoissa valmentaja toiminut Heidi Mehto sai oman jumppansa juostessaan kahden hallin välissä lauantaina, kun yhtä aikaa junioreiden kanssa starttasivat nuoremmat minit. Heistä parhaiten onnistui tällä kertaa Anilla luistellen sijalle 6. Pinja Peltola teki omat piste-ennätyksensä ja sijoittui hienosti sijalle 10. Josefiinan ohjelmassa oli hieman epäonnea matkassa ja siten sijoitus 23. Lumi luisteli vanhempien minien sarjassa myös sijalle 23. Sunnuntaina Riihimäen kisajäillä A-silmuissa taituroi Nella kovatasoisessa kilpailussa sijalle 5. Emma A. nähtiin debytanttien sarjassa vauhdikkaalla esityksellä, joka toi Emmalle sijan 7. Pinja T. häikäisi yleisön vapaaohjelmallaan.

Onnittelut erityisesti finaaleissa pärjänneille ja kaikille muille kisajäillä viikonloppuna edustaneille!

Tiistaina 21.3. järjestämme pienet kutsukilpailut, joissa nähdään sekä tähti- että ISU-sarjalaisiamme. Iloista kisapäivää kaikille! Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan taitavia kisaajia Paloheinään!

Viikonlopun kisatunnelmia kuvin kerrottuna...

B-silmut_finaali.jpgFinaalikolmikko_B-silmut.jpgSpringCarnival2017.jpgNoviisit_SpringCarnival.jpgDebyt.jpgDebyt_PJ.jpgMinit_Easter_Skate.jpgEasterSkate_Minit.jpgPinja_Heidi_Easter.jpg

 

11.05.2018Anna, Pihla ja Anton Talent-ryhmään!
30.04.2018Kauden 2017-2018 palkitut luistelijat
28.04.2018Kevään perinteinen näytöskisa
22.04.2018Tehopäivällä Kisakalliossa
16.04.2018Palkitsemistilaisuus 27.4.2018
15.04.2018STLL:n valintaleirit kuluneella viikolla
11.04.2018Kilpailukauden päätöskisat
28.03.2018Kauden viimeiset kotimaan kisat
22.03.2018HTK Yksinluistelun TRY OUT 27.3.2018
20.03.2018Finaaleja ja kutsukilpailuja

Siirry arkistoon »