Kauden päätösleiri Kisakalliossa

Share |
25.04.2017

HTK:n yksinluistelijoiden vauhdikas kausi huipentui odotetusti päätösleiriin Kisakalliossa viime viikonloppuna. K1- ja K2-ryhmät aloittivat leirin perjantaina auringonpaisteessa, joka mahdollisti oheisten pitämisen ulkona. Muuten viikonloppuna sää, toisin kuin leireilijät, oikutteli oikein urakalla; välillä paistoi aurinko ja hetkeä myöhemmin satoikin jo lunta, räntää tai rakeita. Perjantai-iltana ehdittiin myös juhlistamaan Emman ja Stellan viikonlopulle osuneita syntymäpäiviä.

Leiri_pe.jpg

Energiset luistelijamme jaksoivat hienosti tiukan leiriohjelman läpi: töitä tehtiin kovasti niin jäällä kuin oheisissakin. Muiden luistelijoidemme mukaan ehtivät suoraan Talent-ryhmän valintaleiriltä Meri-Vuokko, Nella, Anna ja Nea.

Talentit.jpg

K3-ryhmälaiset saapuivat leirille aikaisin lauantaiaamuna ja tiukkaakin tiukemmasta ohjelmasta huolimatta kaikki pienet luistelijamme jaksoivat treenata reippaasti. Tästä tunnustuksena annettiin leirin ”tsempparipalkinto” 5-vuotiaalle Hugo Carlstedtille.  Suurimmalle osalle luistelijoista leirin kohokohta oli volttimonttu, jossa päästiin Kisakallion ohjaajan valvovien silmien alla tekemään hurjaakin hurjempia temppuja. Odotettu, kaikkia leiriläisiä yhdistävä, perinne oli Heidi Jokisen kertoma lauantai-illan "iltasatu", jota tultiin kuuntelemaan yli ryhmärajojen ja ikään katsomatta.

Pe_iltasatu.jpg

Leiri huipentui sunnuntai-iltapäivän leikkimieliseen näytöskilpailuun, johon osallistujaryhmät olivat itse valinneet teeman, koreografian ja musiikin. Suuri joukko luistelijoiden vanhempia oli saapunut katsomaan näitä taidokkaita ja hauskoja esityksiä. Kilpailun tuomaristossa olivat Heidi Jokinen, Sarita Hotanen ja Kata Prihti. Tuomarointi oli erittäin haastavaa, kiitos  monipuolisten ja upeiden esitysten. Piste-erot olivat pienen pieniä.

Naytoskisaajat.jpg

Tällä kertaa kisan voittoon ylsi parhaalla ohjelmakokonaisuudellaan ryhmä Black Cats, eli Josefiina, Claudia ja Anilla.

Black_Cats.jpg

Toiselle sijalle sijoittuivat superhienon puvustuksen ja lavastuksen siivittämänä Emma, Stella ja Anton esityksellään "Antonin outo uni".

Antonin_outo_uni2.jpgLisäksi arvoisa tuomaristomme jakoi erityismainintoja kolmelle eri esitykselle. Lennokkaasta ohjelmasta ja tuomareiden huomioimisesta erityismaininnan saivat Anna ja Nella esityksellään "Shake It Off". Hienon yhteensopivuuden erityismaininnan saivat Meri-Vuokko ja Iiris esityksellään "Ninjat". Erityismaininta söpöin esitys annettiin Ineksen, Noomin ja Saimin "Venäjä"-nimiselle esitykselle. Lopuksi kaikki leirillä olleet luistelijat palkittiin pienellä lahjalla.

Erityismaininnat.jpg

Yksinluistelijat halusivat muistaa myös kaikkia paikalla olleita valmentajia kukkasin, lisäksi päävalmentajaamme kiitettiin kooltaan lähes tornitaloa muistuttavalla pokaalilla sekä herkkukorilla. Koko kauden ahkerasti luistelijoitamme kilpailuihin ilmoittaneet kilpailuvastaavamme, Kata Prihti ja Nina Airisto, palkittiin ahkerasta ja väsymättömästä vapaaehtoistyöstä. Seuran hallituksessa yksinluistelijoita edustava Anniina Bergström sai tinkimättömästä työstään kiitokseksi kimaltavan tiaran.

Pokaalinjako.jpg

Leirin ryhmävastaavina toimineet Heidi J., Sarita ja Anna-Leena kertoivat leirin sujuneen poikkeuksellisen loistavasti ja rauhallisissa tunnelmissa, vaikka kaikki ryhmät isoine ikäeroineen majoittuivatkin saman katon alle. Kaikkien vanhempien puolesta iso kiitos huolenpidosta!

Leirin tunnelmia kuvin katsottuna voi ihailla täältä!

11.05.2018Anna, Pihla ja Anton Talent-ryhmään!
30.04.2018Kauden 2017-2018 palkitut luistelijat
28.04.2018Kevään perinteinen näytöskisa
22.04.2018Tehopäivällä Kisakalliossa
16.04.2018Palkitsemistilaisuus 27.4.2018
15.04.2018STLL:n valintaleirit kuluneella viikolla
11.04.2018Kilpailukauden päätöskisat
28.03.2018Kauden viimeiset kotimaan kisat
22.03.2018HTK Yksinluistelun TRY OUT 27.3.2018
20.03.2018Finaaleja ja kutsukilpailuja

Siirry arkistoon »